Välkommen till min nya blogg

Hej, och välkomna ska ni vara hit till min blogg!

Jag heter Tompa och tänkte här redogöra för lite saker som har med livet i allmänhet och i synnerhet att göra. Det blir vilda skott hit och dit där ämnen avverkas lika snabbt som skogen i Amazonas. Jag har kommit fram till att jag tycker om att skriva och var gör man det bäst förutom på en blogg? Där dessutom massa människor har möjlighet att läsa det man skriver och fundera över det, samtidigt som man förvånas över vilka fantastiska idéer och tankar jag har?

Ingen annanstans än här kommer du att hitta det som faktiskt är värt att läsa om, oavsett om det så skulle handla om politik eller bara om vilket fotbollslag som egentligen kommer ta steget upp till allsvenskan. Med det kan man väl säga att man hittar ett litet gemensamt ämne i mina historier, även fast jag säkerligen kommer att sväva ut ibland, nämligen fotboll och politik. Det är inte direkt ovanligt att höga politiker i detta land öppet visar sitt stora intresse för sina lag och hur de lever sig med i lagens framgångar och motgångar. Reinfeldt har Djurgården, Hägglund har Degerfors och Ohly har Liverpool, för att nämna några.

Det blir alltså en dynamisk blogg som tar sitt avstamp i den fantastiska vardagen med alla fantastiska saker som jag, Tompa, funderar på. Luta er tillbaka och läs och informeras så ska ni se att ni blir minst lika upplysta och lärda som mig! Kommentera gärna också om hur bra jag är, eller varför inte såga mig med fotknölarna, valet är ditt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2020 Bloogg