TV4:s osedvanligt kassa utbud

Återvinning brukar oftast vara en ganska bra sak. Dock inte när det gäller tv-program. TV4 slår rekord, år efter år, att vara osedvanligt urusla på att variera sitt utbud. Se bara på exempel som Fångarna på Fortet, Gladiatorerna och det vedervärdiga X-factor. Det är alltså helt omöjligt för TV4 att vara kreativa och de använder sig därför av programidéer som är lika upplyftande och underhållande som att titta på när bröd möglar. Skräp-tv har därmed fått ett givet namn och det går inte beskylla sig från TV4:s håll om att man haft dåligt med resurser för att producera saker av kvalité. De är, precis som andra kommersiella kanaler, finansierade av reklamintäkter och fortfarande är de sämre än både TV3 och Kanal 5, vilket är minst sagt en bedrift.

Program om utemöbler, inredning och sånt

Äntligen hemma har gått i hundra år..

De kanalerna har inslag som exempelvis Svenska Hollywoodfruar och massa märkliga sex-dokumentärer, som fortfarande inte är tillräckligt usla för att kunna trumfa det TV4 har att komma med. Dessutom har femman helt klart gått om de båda, då de dels köper rättigheter till viktiga fotbollsmatcher och samtidigt har Sveriges just nu bästa komiker i deras stall, med gänget i Partaj, Filip & Fredrik samt Magnus Betnér. Och ska man verkligen såga TV4 med fotknölarna så fortsätter de att förstöra de sportsändningar de väl har med obefogad reklam och trycker in nyheter mitt i filmer. Inte ens 6:an är så usel.

Tack vet jag Public Service. Här har vi högkvalitativ tv. Inte bara program som finns för att fördumma oss utan faktiskt inslag som kan lära dig någonting. SVT har nog aldrig haft en viktigare roll än vad de har nu, om man ser på vad svenskar i övrigt har att välja på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2020 Bloogg