Träning!

Jag har på senare tid börjat komma igång lite mer seriöst med träningen. Jag har börjat springa regelbundet och jag har också skaffat mig kort på gymmet så att jag kan lyfta vikter. Träning är ju idag ganska mycket mer än att bara förbättra sin hälsa eller bygga muskler – man ska ha de rätta prylarna och kläderna, man ska syssla med de rätta sporterna och det är väldigt mycket runt omkring som ju faktiskt egentligen inte skulle behövas. Man kan springa lika bra i förra årets byxor eller rentav sina gamla trasiga mysbyxor, om ni förstår vad jag menar.

Visst är det viktigt att man har bra prylar och att man till exempel använder kläder som är bekväma och har lite ventilation, men än så länge klarar jag mig ganska bra med att bara vara en hobbytränare som nöjer mig med att inte ha maraton som mål utan kanske milen på en hyfsad tid till att börja med, och som lyfter lite skrot för att jag vill bli lite snyggare och inte nödvändigtvis för att bli bodybuilder.

En sak har jag dock fastnat för och det är kosttillskott. Det finns många bra kosttillskott för den som tränar, och för mig känns det viktigt att man verkligen tar hand om kroppen när man tränar. För att träningen ska ge bra resultat ska kroppen vara väl förberedd, kunna prestera på max och sedan återhämta sig på ett bra sätt.

Jag beställer mina kosttillskott på svensktkosttillskott.se, och där kan man enkelt läsa om varje produkt och se vad det är man har behov av i sin träning.

Jag är extra imponerad av deras artiklar då det ger mig kunskap som hjälper mig ta träningen till nästa nivå samtidigt som jag lär mig mer om vilka kosttillskott jag behöver. En artikel jag fastnat extra för är kosttillskott för fettförbränning. Där lär jag mig allt från vad som krävs för att tappa fett, hjärnans belöningssystem, proteinintag mm till vilka kosttillskott som ökar fettförbränningen.

Ett kosttillskott för effektiv fettförbränning som jag testat:
Burn (med koffein)

Burn kosttillskott, effektiv fettförbränning

Jag väntar med spänning på att detta skall hjälpa mig bränna bort fettet och hitta sommarformen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2021 Bloogg