Spännande höst nu för United

United ligger i förändringstider nu, det är uppenbart. Inte bara har de rekryterat över kungen själv, the Z, utan nu har de dessutom gjort ett fjärde grymt förvärv från Juventus. Självklart är det Pogba som är tillbaka efter fyra säsonger på rymmen. Synd bara på att de förlorar Giggs. Det känns sorgligt. Men utöver det ska det bli grymt att följa sporten framöver nu alltså.

OS i Rio De Janeiro
Nu är det däremot full rulle där på andra sidan atlanten och i skrivande stund har Sverige dragit hem hela tre medaljer. Senast i natt tog Sara hem ett silver i simningen igen, men hon förlorade guldet till en amerikanska. OS är väl inte riktigt detsamma som att följa typ EM eller Champions, men det är ändå sport. I samband med all tid jag spenderat framför TV´n nu har jag dock insett att jag behöver en bättre tv-bänk än den jag har.

Behöver en mer praktisk lösning för all media
Många skulle nog kalla min lya för en riktig ungkarlslya så som den ser ut nu. Mest är det väl ett kaos av alla mina mediaprylar. Ljudsystem, tv-spelskonsoller, hdmi-kablar, tv, apple-tv, laptop m.m. Jag behöver verkligen en sådan där praktisk mediabänk som jag såg reklam för på Facebook hos www.trademax.se – Kanske blir att investera i en sådan ganska snart. Börjar faktiskt tröttna själv på detta kaos som är runt tv´n här. Sladdar tamejfan överallt.

Mormor diggar Z
Har jag nämnt att min mormor älskar kungen Z? Ha ha, hon är så söt. Trots demenssjukomen och det så minns hon fortfarande det legendariska cykelsparksmålet som Z gjorde mot England under matchen 2012. Hon brukar ofta prata om honom när vi är där och hon har dessutom väggen fylld med tavlor på honom. Vi köpte en almanacka med Z på till henne i födelsedagspresent senast. Har nog aldrig sett någon bli så glad över en present som då 🙂

Men han är faktiskt helt galen när det kommer till att göra annorlunda mål. Det är inte bara i denna matchen som han gör en sådan där grym backkick utan det finns flera matcher där han gör samma sak. Jag fattar inte att han inte klassas som världens bästa spelare ännu, för jag tycker fan han är elit alltså.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2021 Bloogg