Snart tar jag fram utemöblerna

Nu har jag fått nog av snö och kyla! Vi har visserligen inte haft riktig vinter speciellt länge här, men det räcker gott och väl för min del. Jag börjar fundera på att göra som björnarna – nämligen att gå i ide tills vintern är över. Jag tror dock inte att jag skulle trivas speciellt bra i en jordhåla utan vare sig mat eller kontakt med omvärlden, men i sängen skulle jag lätt kunna stanna hela dagen med datorn och telefonen som kompis. Man kan ju dessutom beställa hem pizza ända fram dörren, så matproblemet skulle jag inte heller ha.

Nej, skämt åsido, jag är verkligen trött på vintern nu och längtar som en galning efter sommaren. Tänk att få vara ute och åka wakeboard, ligga och sola i gräset eller bara sitta på altanen och njuta av en kall samtidigt som man tittar på en bra fotbollsmatch i mobilen. Jag längtar verkligen efter att få ställa fram utemöblerna från Trademax som jag köpte förra året. De slår mina gamla plastmöbler med hästlängder, och jag kan knappt vänta tills jag får sträcka ut mig på de bekväma dynorna.

Tyvärr måste jag vänta, för hur gärna jag än vill inser jag att det inte skulle vara så värst bekvämt att ställa ut möblerna i snö och minusgrader. Tråkigt, men sant. Jag får fortsätta att fördriva tiden inomhus med sport, god mat och kanske lite gott sällskap. Det är ju trots allt inte så illa det heller, även om det blir lite tråkigt i längden. Jag bor i fel land helt enkelt, och jag borde kanske käka lite blåbär och gå i ide under täcker ändå, i alla fall i några veckor!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2020 Bloogg