Plötsligt händer det

Dra på triss, plötsligt händer det. Eller hur man nu brukar säga. Varje vecka spelar jag på matcher i Premier League men vinner sällan några större summor (skyller på bottenlagen). I julas hade jag turen på min sida för fösta gången på länge när jag vann en tävling arrangerad av en lokal byggfirma som gjort ett jobb åt konferensanläggningen Hyttfogden. Lagom till öppnandet av nya spaanläggningen fick jag ta med mig en person och spendera helgen där. Förra helgen hade kalendern inget inbokat ändå så det passade bra att åka iväg en helg.

Vad gjorde vi då? Åt gott, drack gott och bara tog det lugnt. Jag testade för första gången floating – riktigt skönt! Annars hängde jag mest i bubbelbad och passade även på att få lite behövlig massage. Min medresenär gjorde däremot lite ansikts- och kroppsbehandlingar. Inte my cup of tea.

Även om Hyttfogden ligger en bit från Sigtuna, lite på vischan, så får jag ändå säg att jag är väldigt nöjd med vistelsen. Oerhört trevlig personal och vacker miljö. Restaurangen lagade helt fantastisk mat och spaanläggningen va tipp topp. Nu behövde vi inte betala en enda krona på hela helgen men jag kan ändå rekommendera Hyttfogden för såväl konferens som boende eller spa. Så stort tack för denna helg! Vem jag hade med mig på resan låter jag vara osagt och håller för mig själv 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2020 Bloogg