Lukten åtgärdad

Det tog sin lilla tid, men nu är badrummet helt och fullt åtgärdat. Jag skrev ju för en massa månader sedan om hur det börjat lukta därinne. Det var inte så farligt som jag trodde och Ocab fixade det hela utan några större problem. Samtidigt så bestämde jag mig för att ta tag i badrummet på allvar i samband med saneringen. Om ett jobb är värt att göras så är det värt att göras ordentligt, det är min bestämda åsikt. Golvet i badrummet såg ju ut som om det var några hundra år gammalt (hmmm, kanske därför jag drabbades av en smärre fuktskada?) och det var verkligen dags att fräscha till det. Dax att riva ut det och sätta in nytt helt enkelt.

Billigt som bara den

Jag hade fått för mig att klinker är dyrt men jag hade fel. Flera varianter kostade mindre än tvåhundra kronor på kvadratmeter hos http://www.golvshop.se/c/golv/klinkergolv/ och det är ju ingenting att tjafsa om. Jag hade väntat mig att det skulle kosta MINST det dubbla! Men för mindre än tvåhundra kronor kvadraten? Då var det ju inget snack om saken, nytt golv i badrummet i samband med saneringen.

Frågan var om jag skulle lägga det själv eller anlita någon annan för att göra jobbet. Jag bestämde mig för att det nog var tillräckligt enkelt för att jag skulle kunna fixa det. På YouTube hittade jag flera olika videor som visade hur det gick till, och det verkade inte alltför svårt.

En del av de redskap som behövdes kunde jag låna av pappa också. Pappa hjälpte för övrigt till med att lägga golvet. Han kan sina grejor, gubben.

Ingen lukt och inget smuts
Saneringen och det nya golvet gjorde en jädra skillnad faktiskt, som natt och dag. Jag hade nog inte riktigt insett hur nedgånget mitt badrum var tidigare. Det är ju så, man vänjer sig vid nästan allting. Jag skäms nästan lite över att det tog så lång tid att fräscha upp badrummet, men nu så! Det är så fint och rent att man nästan kan äta från golvet (nej, jag har inte provat och tänker inte göra det!).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2020 Bloogg