Livets största beslut

Att ge sig på att byta bostad när man bor i Stockholmsområdet när sommaren står för dörren är kanske inte det mest begåvade man kan göra, det var vår första tanke. Ekonomiska och organisatoriska frågor ska tas hänsyn till och man vill ju att allt ska flyta smidigt. Då kan man vara tacksam för proffs som Svenska Mäklarhuset.

En ny bostad är ju ett av livets största beslut och att fatta detta när värmen kommer, när semesterplanerna ska smidas och skolavslutningar ska firas, det kan bli lite mycket. Samtidigt vill man ju inte att ens dröm ska behöva stå tillbaka på grund av yttre omständigheter. I synnerhet inte när det finns kompetent hjälp att få.

En dag står drömhuset där, man får tämligen omgående en klar bild av vad det är och vad det skulle kunna vara, hur ens liv där skulle kunna bli. Man ser färgerna som skulle passa på väggarna, potentialen för uteplatsen och de fördelar som planlösningen ger. Nästan lika omgående bubblar frågorna upp om hur man ska komma fram till den bilden och förverkliga drömmarna. Vad kommer kostnaden att landa på?

Kostnadsfrågan är givetvis viktig men man funderar ju även på de rent praktiska detaljerna. Hur kommer hela processen att fortlöpa? Vad behöver man tänka på? Finns det en mäklare som med kunnig och smidig hand kan guida en från de första kontakterna tills den dagen då man står där med nyckeln i handen?

För vår del är svaret Svenska Mäklarhuset. När frågorna är många och förväntningarna stora som de kan vara inför ett så stort steg som ett bostadsbyte så är professionellt och vänligt bemötande alltid uppskattat liksom den genuina erfarenheten som man märker när man får svar på de där frågorna som man vill ställa men kanske inte riktigt satt ord på. Dessa omdömen var bara några av de många positiva som vi fått av vänner och bekanta som varit i kontakt med samma firma. Det finns ju som bekant flera mäklarfirmor bara i Stockholmsområdet och man vill ju gärna hitta en som visat att den kan sin sak.

Tydlighet, ärlighet och kunnighet är tre ord som vi tycker sammanfattar det bemötande som vi har fått. Det har inte varit några problem vare sig vi har talat om ekonomiska kalkyler eller om frågor som rör lagar och regler.

Kort sagt: vi kan varmt rekommendera Svenska Mäklarhuset!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2020 Bloogg