Kuddar och sånt

Den här värmen som börjat komma utomhus.. Den får mig att längta något fruktansvärt efter att jag snart får dra fram utemöblerna som jag köpte och hålla i första grillfesten med polarna. En tjejpolare kom förbi för några dagar sedan och jag visade dem för henne. Givetvis kom det kommentarer såsom: ”Vad ska du köpa för plädar och kuddar till?” Jag har ju koll på saker och ting och vet vad som behövs, men det här med plädar och kuddar är jag lite osäker på om jag ska ha. Men det kanske gör succé på grillfesten?

Hur som helst så började vi kolla runt lite efter det här och vi hittade en del snyggt. Hon ville ha glada och somriga färger.. typ rosa, orange, gult.. Men jag vet inte. Jag är mer inne på grått och svart för kuddarna till utemöblerna är vita, vilket hon också hade åsikter kring. ”Vadå vita? Dom kommer ju att bli smutsiga direkt!”. Men icke icke, de är superenkla att ta av och tvätta så det är lugnt!

Skärmavbild 2014-02-11 kl. 11.00.09

 

 

 

 

 

 

Typ den här kudden. Passar bra med den svarta rottingen och funkar garanterat bra året om. Kan ha dom inne i soffan under vinterperioden. Finns att köpa på insidemobler.se

Vi kollade runt lite på olika sidor och de flesta snygga inspirationsbilderna jag hittade hade samma färger som jag själv vill ha (dvs svart/grått/vitt). Och om hon nu vill att jag ska ha färg så har jag sagt att hon gärna får köpa med sig lite blommor till grillfesten (vilket hon såg fram emot att göra). Win win!

 

Skärmavbild 2014-02-11 kl. 11.07.29

 

 

Skärmavbild 2014-02-11 kl. 11.09.27

 

 

 

 

 

 

 

Sen kunde jag så klart inte låta bli att gå in på Trademax igen (sidan där jag köpte utemöblerna). Dom vet vad dom håller på med och där hittade jag lite schysta prylar. Typ den här pläden, sjukt nice! Den här kudden är också från Trademax. Tror det blir jäkligt snyggt tillsammans med pläden och utemöblerna.

Jag börjar faktiskt känna mig ganska hemma med det här nu! Behövde en liten spark bara, men min smak klår allt. Kommer äga alla utemöbler i området i sommar och nu kan ni luta er tillbaka och invänta er inbjudan till årets första och fetaste grillfest!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2020 Bloogg