Hoppas verkligen inte på det värsta

Det är börjat lukta lite märkligt på sina håll i min lägenhet. Det är en doft som inte hänger kvar speciellt länge, och förändras i styrka och längd. Det enda som jag har kunnat notera nu under de senaste månaderna är att det luktar lite mer och lite längre, och jag vet inte riktigt vad det kan bero på. Det är främst från badrummet som det luktar, och jag tror inte ens att jag skulle ha noterat det om inte jag varit bortrest en längre tid. Men att doften, eller kanske snarare stanken, finns där – det råder det inga tvivel om.

Jag kan bara föreställa mig vad det hela beror på och har målat fan på väggen både en och två gånger. Förhoppningsvis har det med avloppet att göra, att det är någon tätning som inte ligger som den ska, men jag har också målat upp bilden av att det är en rejäl fuktskada som håller på att växa. Det vore mardrömmen, en vattenskada i badrummet, för det är vad jag hört inte det billigaste att åtgärda.

Jag har i vilket fall börjat kolla runt efter företag som kan hjälpa mig att reda ut vad det hela beror på, och om det nu är en vattenskada också ska kunna fixa det. Jag fastnade för Ocab och kollar man på deras hemsida, www.ocab.se, så ger de ett förtroendeingivande intryck, vilket känns bra med tanke på att jag verkligen inte kan något alls om det här och behöver har någon som jag kan lita på. De kommer nästa vecka för att kolla och det är bara att hoppas på det bästa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2021 Bloogg