Ett nyfunnet intresse

Förra året skrev jag om att jag skulle prova på att hitta kärleken på nätet via olika dejtingsidor. Det blev inget av med det (även om jag fortfarande är aktiv på sidorna i perioder), men däremot träffade jag en tjej på krogen (ironiskt nog eftersom jag skrev att jag inte trodde att man kunde hitta någon där). Vi var tillsammans i några månader men insåg att vi var för olika, så det tog slut. Så jag är singel igen och det känns faktiskt bra. Det är ju aldrig roligt att bli dumpad av någon man gillar, men om man är två vuxna människor som kommer fram till ett gemensamt beslut om att man inte passar ihop så känns uppbrottet ändå ganska okej. Visst saknar jag vissa saker, men nu gäller det att blicka framåt istället.

Hur som helst så upptäckte jag ett nytt intresse genom den här tjejen, nämligen att laga mat och baka. Som singelkille i egen lägenhet har jag ju alltid fått laga min mat själv, men det har blivit mycket snabbmat och hämtmat och enkel mat om man säger så. När jag sedan klev in i ett förhållande började vi laga mat och baka tillsammans, som en rolig och trevlig aktivitet, och jag insåg hur roligt det är. Hon är dessutom väldigt bra på det och lärde mig massor. Jag har alltid tyckt att det bara är slutmålet som är det viktiga när man lagar mat, men nu tycker jag att även resan dit är rolig.

Vilken ska jag välja?
Min mamma är upp över öronen förtjust i mitt nyfunna matintresse, och när jag fyllde år häromveckan fick jag ett presentkort på bagarenochkocken.se där jag har bestämt mig för att beställa hem en KitchenAid Köksmaskin. Problemet är bara att de har massor av färgglada köksassistenter och jag vet inte vilken färg jag ska ta. Favoriterna är:

• Blå Metallic
• Svart Lava
• Borstad Nickel
• Grafit Metallic

kitchen aid svart lava

Vad tycker ni om färgen Svart Lava?

Så nu tänkte jag fråga er bloggläsare vilken ni tycker att jag ska välja. Det spelar väl ingen jättestor roll egentligen, men det är min första egna köksmaskin som jag skaffar för att jag själv vill det (och inte för att jag måste), så det känns lite högtidligt ändå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2020 Bloogg