Ett måste för mig – Kakel

kakelDet fanns en tid i livet där jag var nöjd med det som fanns tillgängligt. Det spelade inte så stor roll vilken bil jag hade, vilken lägenhet jag bodde i eller vilken tv och dator jag hade. Så länge jag hade en, i vilket skick som helst bara den fungerade, var lyx och flärd för mig. Det var enkelt som ung att nöja sig med det lilla, bara du fick möjligheten att börja smaka på hur livet som egen och vuxen är. Även om jag vuxit ifrån dessa prylar och saker så har jag fortfarande en kärlekskänsla till dem som inte kommer att släppa. De är trots allt mina första. Sedan dess har jag flyttat ett antal gånger, och nu har jag tröttnat på dålig standard, framför allt i lägenheten. En sådan sak som numera har blivit ett krav för mig är att kakel ska finnas, där det passar. Och då tänker jag framför allt på kakel i badrum och i kök.

Jag vet att det är många som försöker sig på att kakla själva, och det är något som jag också har gjort i min bostadsrätt. Jag hade mina funderingar innan jag började, och det var svårt att få till kaklet i början, men efterhand, och efter mycket tittande på kakel-filmer på youtube, så flöt det på väldigt bra. Det hela slutade med kaklade väggar i både badrum och delar av köket och jag hade råd med kakel på grund av de fina priserna som Bygghemma.se kunde ge. Jag är väldigt tacksam och faktiskt riktigt stolt över det jag lyckades med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2021 Bloogg