En schysst soffa

Åkej, Fotbolls-EM är över, och Premier League drar snart igång igen. Får se om det blir en dålig säsong för United igen eller om man kan skärpa sig. Nu har man ju Z i laget också, och det kan bli hur spännande som helst. Jag ligger i hårdträning redan nu för att följa United i höst och är heltänd. Mycket chips och öl, så att jag fullt ut kan njuta när det drar igång. Nej, riktigt så illa är det inte även om det blir några burkar under sommaren, det är sant. Men jag hara mer funderat på det där med en bättre TV och soffa. Det sistnämnda har jag redan löst, det förstnämnda tar nog ett tag till. Tvn jag har nu är det inget större fel på.

Lyxig & maffig soffa
Men soffa däremot. Det blev en bekväm och bra hörnsoffa som kanske egentligen är lite för stor för mig. Men perfekt att sträcka ut sig i, och när kompisarna kommer över för att kolla United eller vad vi nu gör. Det känns faktiskt lite vuxet, många vuxenpoäng med en family sized hörnsoffa. Men man måste väl växa upp någon gång antar jag. Soffan köpte jag från Chilli.se, och den var väl inte billig, strax över 7,000 kronor, men jämför med hur mycket en ny iPhone kostar till exempel. Soffan kommer nog att leva lite längre med, och behöver inga jädra uppdateringar för att fortsätta fungera.

Island
Men tillbaka till fotbollen. Fan, Island impade ju länge, vilket inte Sverige gjorde. OK, Frankrike blev för mycket, men att man slog ut England. Jäklar, vad kul.Frågan är nu hur det kommer att gå sedan Lagerbäck, geniet från Svedala, slutar, om de kan fortsätta överraska och kvala in till VM 2018 till exempel. Jag hoppas det, det är ju helt otroligt att ett så litet land kan lyckas så bra i världens största sport. Har inte dom typ vinter året runt också?

Nej det får räcka för den här gången. Jag ska ut och kicka lite boll nu, så jag inte förslappas helt. Vi ses när vi råkas!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2021 Bloogg