En förändring på fisknivå

Kommer ni ihåg den där leken som man lekte när man var liten – fågel, fisk eller mittemellan? Jag använder i vilket fall den beskrivningen för att ge er en hint om var i min lägenhet som förändringen kommer att ske. Det är alltså på fisknivå, golvet. Lägenheten som jag har består för det mesta av parkettgolv av olika slag, som verkligen har sett bättre tider. Det är inte direkt roligt att gå runt på dem, och ett antal gånger så har jag lyckats få några stickor i fötterna. Bara det är väl en indikation på att jag måste göra något åt det, och att slipa dem är egentligen inte ett bra alternativ. Jag behöver helt enkelt byta ut dem nu och direkt, och jag är väldigt sugen på ett rejält golv efter att ha titta på massiva trägolv på nätet.

En riktigt bra känsla
Jag har sedan jag var liten alltid älskat känslan av trägolv. Det är något äkta och naturligt över det, en samhörighet med naturen i ens hem. Jag har haft det så under min uppväxt och jag kände direkt när jag flyttade till eget att det är något som jag saknar, något som jag behöver ha i mitt liv för att kunna trivas där jag bor. Därför har jag nu på riktigt börjat kolla på alternativ som finns på nätet. Och att ha massiva trägolv i en lägenhet är kanske att ta i, men det är samtidigt något som jag drömmer om och som jag är fast övertygad om att genomföra.

Jag ska väl ärligt talat säga att kunskapen om att byta golv inte är någon som jag har, så räkna med att jag kommer att ta hjälp av min pappa. Han, om någon, kommer ju att tända till på idén med att byta golv, för han om någon vet hur viktigt det är att ha bra grejer i sitt boende, sen så vill ha väldigt gärna hjälpa till med att höja värdet på mitt hem, så att jag har än bättre förutsättningar i framtiden. Så ett massivt trägolv är kanske lite overkill men det är samtidigt något som kommer att göra otroligt mycket för känslan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2021 Bloogg