Dags att ge sig ut i dejtingvärlden!

Jag har varit singel ett tag nu och börjar känna att jag är redo att dela mitt liv med någon. Kanske inte för evigt, det vet man ju aldrig, men man vet heller inte vad som händer om man inte tar chansen. Jag ska med andra ord börja dejta igen! Visst har jag träffat några lite sporadiskt som jag har mött på krogen eller så, men jag känner att jag vill ha något mer seriöst. Och jag vill att det ska vara seriöst från början. Man kan visserligen träffa sitt livs kärlek på krogen, men risken är nog större att man träffar någon som bara är ute efter något tillfälligt.

Så var letar man? Jag har bestämt mig för att ge nätet en chans och har skapat profiler på några olika dejtingsidor. Det känns lite fånigt, men man vet ju aldrig om hon skulle finnas där. Det lär ju bli en annorlunda upplevelse om inte annat, för jag har aldrig träffat någon som jag har mött på nätet. Man måste nog chatta och prata i telefon lite först, men det kommer garanterat att pirra i magen när man ska ha första träffen. Om jag lyckas hitta någon som faller i smaken alltså.

Hittills har jag fått några små kommentarer och smileys och sådant där. Jag har inte skrivit till någon själv än utan väntar och ser lite vad jag får för napp. Jag känner faktiskt några som har träffats via nätet som har varit tillsammans i flera år, fast då har det visserligen inte varit på dejtingsidor utan via forum och sådant. Vi får väl se hur det här fungerar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2021 Bloogg